Tutireceptek.hu fejléc

ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.3 kg csirke
kis örölt gyömbér
2-3 zöldhagyma
3 ek szójaszósz
1 ek cukor
2 ek vermut
1 ananász konzerv
1 ek liszt /Kukoricaliszt/
só, olaj

Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk, besózzuk, és az olajon pirosra sütjük.Hozzáadjuk a gyömbért, az apróra vágott zöldhagymát, a szóját, és a vermutot, majd a tálat vizzel telt tepsibe állitjuk, és a sütőben lefedve puhára pároljuk. Az ananászkonzerv
levét lecsöpögtetjük, és hozzákeverjük az elkészült csirkelevéhez. Megszorjuk liszttel, és sürüre főzzük. Hozzáadjuk az ananászdarabokat, és párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas tarja. » Csirkehússal töltött alma » Rakott csirkemell » Marokkói csirkeleves
» Bácskai csirkemáj » Csirkemáj rizottó » Mélysütött mandulás csirke » Csirkés-olivás táska
» Rozmaringos csirkecomb » Dióval rántott csirkemell » Csirkerizottó » Ropogós csirkesaláta
» Csirkecsoda » "lábatlan csirke" » Zöldséges-csirkés spagetti » Görög csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.