Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
> 2 egész csirke
> 50 dkg ananász konzerv
> 1 dl vodka
> vaj
> fűszerek

Elkészítés:
A csirkéket félbe vágjuk, megsózzuk és kivajazott
tűzálló tálba egymás mellé fektetjük, bedörzsöljük
vajjal majd előmelegített sütőben kb. 45 percig
sütjük. Közben lecsurgatjuk az ananász konzervet
és 5 dkg vajon megpirítjuk, sóval és curryvel
ízesítjük ügyeljünk rá nehogy odaégjen. A pirított
ananászt a csirke köré terítjük az egészet
megöntözzük a vodkával meggyújtjuk és amikor a lángok kialszanak tálaljuk.

Tanácsok:
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: andi699


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tasakban sült csirkemell » Ananászos kocka » Rakott csirkepaprikás » Török rakott csirke
» Csirkecomb római tálban » Áfonyalekváros csirkemell » Tejben sült csirkecomb » Ropogós csirkemellcsíkok
» Sajtos májas csirkemell » Narancsos csirkecombok » Gombás töltött csirke » Sárvári csirke
» Parmezános csirkemell » Barackos csirkemell » Sajtos-ananászos csirke » Tojásban pácolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.