Tutireceptek.hu fejléc

Almás pite 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
11 evõkanál liszt, 1 tojás, 3 evõkanál cukor, 2/3 csomag sütõpor, 15 dkg margarin. Töltelék: sok alma, sok fahéj, 3 marék cukor.

Elkészítés:
A tésztát összeállítjuk, két részre osztjuk. Az egyiket a tepsibe simítjuk. A tölteléket a hozzávalókból elkészítjük, és ráhalmozzuk a tésztára. A másik tésztával beborítjuk, villával megszurkáljuk, és elõmelegített sütõben készre sütjük.


A receptet beküldte: magdolna23

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás palacsintatekercs » Csirkecomb almaszósszal » Almás-túrós kukorka » Almás batyum
» Francia almás » Pudingos almás pite » Almás-diós piskóta » Almás muffincsoda
» Őszi almás-gombás rizottó » Update 1 Almás csodapite » Almás mákos süti » Almás-fahéjas frissítő
» Svájci almás süti » Almás süti 1 » Almás keksz (Kata féle) » Almás csirkemell.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.