Tutireceptek.hu fejléc

Almás kevert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
40 dkg reszelt alma
40 dkg liszt
25 dkg kristálycukor
2 csomag sütőpor
2 tojás
10 dkg zsír
/őrölt fahéj, ha szereted/

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, a legvégén az almával. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. Lassú tűznél pirosra sütjük.

Tanácsok:
Tetejére szórhatsz apróra vágott almát.


A receptet beküldte: Cicamica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás, fűszeres kalács » Diétás habos almás torta » Kevert almás süti » Almás-vaníliás pite
» Kekszes almás sütés nélkül » Banános kevert tészta » Almás-sajtos rakott csirke » Almás felfújt
» Fűszeres almás pite » Süte almása » Almás süti II. » Almás lepény
» Almás pite másképp » Adu süti (almás) » Almás-mogyorós muffin » Mákos kevert


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.