Tutireceptek.hu fejléc

Almapuding másként recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db jonatánalma
1 evőkanál zselatin
5 dkg sárgabarack lekvár
polisweet édesítő
örölt fahéj
szegfűszeg

Elkészítés:
Az almát hámozás után négyfelé vágjuk,magházát eltávolítjuk,kevés vízben megpároljuk.Leszűrjük,villával összetörjük,és hozzákeverjük a kanálnyi forró vízben feloldott zselatint és a fűszereket.Hideg vízzel kiöblített formába töltjük, legalább 2 óráig hagyjuk dermedni.
A lekvárt 3 kanál forró vízzel elkeverjük,majd tálaláskor a pudingra öntjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta másként » Nokedli kicsit másként » Hamis majonéz másként » Spárga saláta másként
» Rakott brokkoli másként » Burgonyafánk másként » Máglyarakás másként » Csorba maskent
» Csokis linzer másként » Lasagne másként » Görög bifsztek másként » Cukkinis csirke - másként
» Túrós puliszka másként » Meggyes lepény másként » Somlói galuska másként » Csoki koktél másként


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.