Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyával töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Tanácsok:
Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szardellás töltött tojás » Sajtkrémmel töltött tojás » Töltött zsúrkenyér » Töltött szőlőlevél
» Töltött paradicsom » Töltött ostya » Ünnepi töltött pulyka » Töltött füge
» Gombával töltött krumpli » Fincsi töltött padlizsán » Andi töltött ostyája » Rántott töltöttkáposzta
» Töltött ananász » Sajttal töltött fasírt » Káposztával töltött dagadó » Töltött csirke krumplival


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.