Tutireceptek.hu fejléc

A tökéletes piskóta hatossága recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6db tojás
6ek liszt
6ek cukor
1db sütőpor

Elkészítés:
1. Szétválasztom a tojás sárgáját és fehérjét
2. A 6ek liszthez hozzáadom a sütőport és jól összekeverem őket
3. A sárgájához hozzáadom a 6ek cukrot és összekeverem őket, majd a liszt felét
hozzáadom és jól elkeverem
4. A tojásfehérjét habossá verem
5. Ezután óvatosan hozzáadom a tojásfehérjét a sárgájához és óvatos elkezdem keverni, vigyázva, hogy ne törjön össze a massza
6. Végül hozzáadom a a liszt másik felét
7. Amikor összeállt a tészta beteszem a 200fokra előmelegített sütőbe és addig sütöm, amíg aranybarna nem lesz

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kukla


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-krémes piskóta » Baccardi piskóta » Babapiskótás finomság » Ananászkrém babapiskótával
» Narancskrém babapiskótával » Reform piskóta » Meggyes habos piskóta » Mézes piskóta
» Kakaós-cseresznyés piskóta » Tuti piskóta » Egyszerű, gyors piskóta » Tejfölkrémes piskóta
» Epres-habos piskótatorta » Villám piskóta. » Citromos piskóta » Cseresznyés mikrós piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.