| A tökéletes piskóta hatossága receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6db tojás 6ek liszt 6ek cukor 1db sütőpor Elkészítés: 1. Szétválasztom a tojás sárgáját és fehérjét 2. A 6ek liszthez hozzáadom a sütőport és jól összekeverem őket 3. A sárgájához hozzáadom a 6ek cukrot és összekeverem őket, majd a liszt felét hozzáadom és jól elkeverem 4. A tojásfehérjét habossá verem 5. Ezután óvatosan hozzáadom a tojásfehérjét a sárgájához és óvatos elkezdem keverni, vigyázva, hogy ne törjön össze a massza 6. Végül hozzáadom a a liszt másik felét 7. Amikor összeállt a tészta beteszem a 200fokra előmelegített sütőbe és addig sütöm, amíg aranybarna nem lesz Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: kukla Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |