Tutireceptek.hu fejléc

Zsú Hortobágyi húsos palacsintája recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg darált hús, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 db paradicsom, 1 db paprika, tejföl, mustár, só, bors

Elkészítés:
A húst pörköltnek készítjük el, a palacsintákat cukor nélkül sütjük ki. A húst leszűrjük, a tejfölt egy kis mustárral, borssal és fél kanál liszttel kikeverjük, majd besűrítjük vele a pörkölt szaftot. A húst beletekerjük a palacsintába, majd a tejfölös-pörköltes szafttal leöntjük.


A receptet beküldte: andland

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt húsos karalábé » Húsos Batyuk » Húsos tészta osztrák módra » Húsos rakott kelbimbó
» Húsos okroska » Húsos rakott karfiol » Húsos rolád » Húsos malackák
» Húsos krumplitekercs » Húsos, rakott padlizsán » Galyasági apróhusos leves. » Húsos bőségtál
» Húsos palacsintatekercs » Húsos krumplis tepsis » Zöldséges-pulykahúsos pita » Húsos hajdinakása


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.