| Zöldborsófőzelék grillezett virslivel U1 receptHozzávalók: -2 marék mirelit zöldborsó - kk. margarin - 2dl tej - 1 ek. joghurt - 1 ek. keményítő - petrezelyem - só, édesítőszer - baromfivirsli Elkészítés: A megolvasztott margarinon megfutattom a fagyos borsót, majd felöntöm a tejjel. Ekkor ízesítem az édesítővel, és egy csipet sóval. Miután puhára főtt a borsó, behabarom a joghurtos keményítővel. Ez percek alatt besűríti, és az is meglehet, hogy még elkél hozzá egy kevés víz, hogy ne legyen túl sűrű. A legvégén még hozzáadok egy kevés petrezselymet. Tálalás előtt pedig belerakom a felkarikázott frissen készült virslit. Jó étvágyat hozzá! Tanácsok: Gyors, és laktató! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: agave87 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |