Tutireceptek.hu fejléc

Vörös kalóz recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 cl fehér rum
1 cl narancslikőr
2 cl meggy gyümölcsital
száraz pezsgő
fél narancsszelet
cseresznye

Elkészítés:
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, beletöltjük a rumot, a likőrt, a meggyitalt, és az összeset összekeverjük. Ezt átszűrjük egy pohárba, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a gyümölcsökkel díszítjük az italt.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málna vörösborban » Vörösboros szarvaspörkölt » Kelet texasi vörös chili » Vörös grófnő
» Vörös szerelem » Libasült vöröskáposztával » Vörösáfonyás péksütemény » Vörösboros puncs
» Vörösboros csülökgulyás » Vöröskáposzta saláta » Vörösboros kacsamell » Vörösboros szederdzsem
» Vöröshagymatorta » Tepsis sült vöröshagyma » Fincsi vörös bársony torta » Vöröslencse fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.