Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Betyárbatyu parázson » Kürtős kalács parázson » Tejfölös gombás csirkecomb » Csirkepiláv
» Csirkemell vagdalt » Hústekercsek » Almás-sajtos rakott csirke » Csirkemelltekercsek
» Bakonyi tésztával » Joghurtos Tandori csirke » Sajtos-bundás pulykamell » Amerikai töltött fasírt
» Sajtos batyus csirke » Májpörkölt » Egzotikus pulykarolád » Magyaróvári borjúborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.