| Vatta sütemény receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskótához: 6 tojás 20 dkg cukor 2 cs. puncs pudingpor 1 cs.vanilia pudingpor Krémhez: 4 dl tej 4 evőkanál liszt 4 tojás sárgája 20 dkg porcukor 20 dkg rama margarin Habhoz: 4 tojás fehérje 20 dkg cukor Elkészítés: Piskóta: A 6 tojás sárgáját, a 20 dkg cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a puncs, és vanilia pudingport, és a tojások felvert habját. Kisütjük. Krém: Egy lábosban, a tejet, lisztet, és a tojássárgáját simára keverjük, és állandóan kevergetve sűrü krémmé főzzük. Ha kihült, a porcukorral, és a margarinnal habosra keverjük, és a kihült piskótára kenjük. Hab: A tojás fehérjét, a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és a krém tetejére kenjük. Tanácsok: Megéri a fáradozást, Isteni finom!!!:-))) A receptet beküldte: Lujza28 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |