| Vadhússzeletek epres borsmártással receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg vadhús 10 dkg bacon szalonna, 3 ek. olaj só, bors, fokhagyma, 2 babérlevél, kakukkfű, rozmaring 2,5 dl bor 3 fej hagyma 1 narancs 1 citrom 1 ek. áfonyadzsem 1 teáskanál bors 25 dkg eper 1 teáskanál mustár szerecsendió Elkészítés: A húst forró olajban áthúzatjuk, rászórjuk a fűszereket és a fokhagymát, felengedjük vörösborral, hozzákeverjük a szalonnát és a hagymát. A húst kivesszük. A narancs, citrom héját beleszórjuk a mártásba. A húst pihentetjük, felszeleteljük. A mártást a gyümölcsökkel átforraljuk és a szeletelt hússal - nokedlivel - tálaljuk. Tanácsok: 4-6 személyre! A receptet beküldte: kiara25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |