Tutireceptek.hu fejléc

Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
½ csokor újhagyma
8 zsályalevél
1 evőkanál olívaolaj
4 érett paradicsom

1 doboz konzerv tonhal
3 evőkanál citromlé
1 evőkanál zöldborsó konzerv

Elkészítés:
Vágd össze az újhagymát és a zsályát. Pirítsd a hagymával együtt forró olajban pár percig, majd hagyd kihűlni. Skalpold meg a paradicsomot, kapard ki a belsejét, és rakd félre a húsát. Csepegtesd le a tonhalat, majd nyomkodd szét egy villával. Keverd össze az előzőleg félretett paradicsom húsával, az újhagymával, citromlével és a zöld borsóval, majd töltsd vissza a paradicsomokba. Tálald friss rozskenyérrel.


A receptet beküldte: didu87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kelkáposzta » Egyszerű töltött lángos » Töltött kagylótészta » Töltött hagyma
» Brokkolival töltött fasírt » Sonkával töltött burgonya. » Pudinggal töltött kalács » Főzés nélkül paradicsomlé
» Húsvéti töltött kalács » Paradicsomos húsgombóc » Almával töltött camembert » Amerikai töltött tojás
» Banánnal töltött jércemell » Töltött csirke olaszosan » Görög paradicsomos hal » Töltött tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.