| Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom receptZöldséges ételek Hozzávalók: ½ csokor újhagyma 8 zsályalevél 1 evőkanál olívaolaj 4 érett paradicsom só 1 doboz konzerv tonhal 3 evőkanál citromlé 1 evőkanál zöldborsó konzerv Elkészítés: Vágd össze az újhagymát és a zsályát. Pirítsd a hagymával együtt forró olajban pár percig, majd hagyd kihűlni. Skalpold meg a paradicsomot, kapard ki a belsejét, és rakd félre a húsát. Csepegtesd le a tonhalat, majd nyomkodd szét egy villával. Keverd össze az előzőleg félretett paradicsom húsával, az újhagymával, citromlével és a zöld borsóval, majd töltsd vissza a paradicsomokba. Tálald friss rozskenyérrel. A receptet beküldte: didu87 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |