| Tojáskrémmel töltött paradicsom receptZöldséges ételek Hozzávalók: 24 db kisebb paradicsom 4 tojás 2 gerezd fokhagyma 1 csokor snidling 6 ek. majonéz só, őrölt bors salátalevelek a tálaláshoz Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk, levágjuk a kalapját, és az aljából egy vékony darabkát, hogy később a tálaláskor ne billegjen. Óvatosan kiszedjük a belsejét, majd besózzuk, borsozzuk, és a kivájt részével lefelé fordítva, hagyjuk lecsepegni.A tojásokat keményre főzzük.A megtisztított fokhagymát és a snidlinget apróra vágjuk.A lehűlt tojásokat meghámozzuk, villával összetörjük. Hozzáadjuk a majonézhez, a fokhagymával, a snidlinggel ízesítjük, és jól összekeverjük. A fokhagymás krémet kis kanál segítségével a paradicsomüregekbe töltjük.Tálalásig hűtőben tartjuk, salátalevelekkel tálaljuk. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Kicsivuk Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |