Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös petrezselymes pontyfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 pontyfilé
330g tejföl
1 csokor petrezselyemzöld

bors
vaj

Elkészítés:
A halfilét kb 6 db-ra vágom, ahogy majd elfér a tepsiben. Sózom, borsozom állni hagyom.
A tejfölbe belekeverem az apróra vágott petrzselyemlevélkéket, a maradék sót és borsot.
Egy tepsibe alufóliát teszek, bekenem vajjal, ráteszem a halfilét, ráhalmozom a tejfölös masszát. Az alufóliával betakarom, majd 30 pecig párolom a sütőben. Leveszem a fóliát és még 5 percre visszatolom a sütőbe.
Rizzsel, vagy kenyérrel eszük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös krémes » Gyors tejfölös csudabogár » Petrezselymes sertésszelet » Tejfölös husi
» Gyors tejfölös fánk » Tejfölös csirkecomb » Tejfölös-tepsis csirke » Tojáspörkölt tejfölösen
» Sajtos-tejfölös hús » Tejfölös húsos kifli » Tejfölös édesség » Tejfölös rántott tök
» Hagymás tejfölös nokedli » Tejfölös-szilvás lepény » Tejfölös csirke másképp » Tejfölös-mustáros cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.