Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös gombás csirkeszárny recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny,
1/2 l tejföl,
gomba,
1 csomag sültcsirke fűszersó,
1-2 evőkanál olaj,
1-2 dl víz,
foghagyma,
só.

Elkészítés:
Előveszünk egy tiszta tepsit, beleöntjük a vízet. A csirkeszárnyakat enyhén megsózzuk, ezután beletesszük a tepsibe, megszórjuk fűszersóval és a paszírozott foghagymát rákenjük a tetejére.
A tepsit lefóliázzuk és betesszük sütni a húst.
Ha már megpuhult a hús levesszük a fóliát róla, bekenjük tejföllel és szelünk rá gombaszeleteket. Ezt kb 5-6 percig süssük még, ezután tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös sült paprika » Sült, gombás rizottó » Tejfölös karfiol leves » Tejfölös-gombás ponty
» Tejfölös kapros lángos » Gombás-sajtos karaj » Göngyölt gombás karaj: » Tejfölös csirkecomb
» Tejfölös burgonyakrémleves » Gombás Csirkeragu » Gombás halfilé » Vegyes erdei gombasaláta
» Tejfölös hús » Gombás cukkini lepény » Tejfölös karfiolleves » Tejfölös zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.