| Sült disznókaraj ananász karikákkal. receptHúsételek Hozzávalók: 6 szelet karaj 12 szál zöldhagyma 6 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál bors só 1dl olaj 2-3 dl víz 6 db ananász karika 6 db cseresznyepaprika Elkészítés: Sózzuk meg a karajt tegyük egy serpenyőbe és mind két oldalát hirtelen piritsuk meg, Rakjuk át tepsibe, amibe előzőleg a zöldhagymát és a fokhagymát alulra helyeztünk,borozzuk öntsünk rá vizet, fedjük le fóliával 35-4o percig süssük. Adjunk még vizet a szafthoz forraljuk fel és az ananász karikákat csak melegitsük megbenne. Tegyünk egy szelet karajt a nagytálra és utánna egy szelet ananászt és tovább mig el nem fogy igy rakjuk végig, egy-egy szem cseresznyepaprikákat az ananász közepére Aki nem szereti az erőset akkor édesanna pépet ajánlok a közepébe. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |