| Spagetti paradicsomos-diós mártással receptTésztafélék Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 4 paradicsom 2 szál bazsalikom 50 dkg spagetti 2 evőkanál olaj 2 evőkanál sűrített paradicsom 10 dkg durvára vágott dió Elkészítés: Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paradicsomot, pár pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját és összetörjük. A bazsalikomot megmossuk, és nagyobb darabokra tépkedjük. Elkészítés: A tésztát bő sós vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét és kevergetve felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük. A forró mártásba beletesszük a tésztát, összeforgatjuk, majd dióval és bazsalikommal megszórva tálaljuk. Tanácsok: 90 napos diétában szénhidrát napra beilleszthető,de nem diétázóknak is kiadós,gyors ebéd lehet. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 717 kcal A receptet beküldte: RLindi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |