| Savanyúkáposztás-baconos csirkecombok, jénaiban. receptHúsételek Hozzávalók: 5 főre 2 db dobozos savanyúkáposzta 2 csomag (coop-os) szeletelt bacon szalonna 4 db csirkecombtő 4 db nyeles csirkecomb fél liter víz 2 ek vegeta 2 dl a combok főzővizéből. köretnek: sóbakrumpli Elkészítés: 1,.a combokat lebőrözöm, és a fél liter vízben a két kanál vegetával, puhára főzöm. 2,.egy kb 35 cm*20 cm-es jénait vagy tepsit, kibélelek az egyik csomag baconnal. 3,.1 vízben kimosom a 2 doboz káposztát, és jól kinyomkodom belőle a vizet. 4,.a fele káposztát leterítem a kibélelt sütőedénybe, és ráteszem a csirkecombokat. 5,.befedem a maradék káposztával. 6,.ráöntöm a combok főzővizéből félretett 2dl levet. 7,.betakarom a második csomag baconnal. 8,.letakarom alufóliával, vagy ha van a jénainak teteje akkor azzal, és forró sütőben addig sütöm még a káposzta 3/4 részig meg nem párolódik, majd leveszem a fóliát vagy a tetőt, és addig sütöm még a bacon kicsit megpirul a tetején. 9,. Köretnek sóbakrumpli illik a legjobban hozzá! Tanácsok: Próbáld ki bátran nagyon finom és elég könnyű étel. Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: / kcal Szénhidráttartalom: / gramm Zsírtartalom: kicsi gramm A receptet beküldte: erika1012 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |