| Sajt puffancs receptSütemények, édességek Hozzávalók: 30 dkg liszt 20 dkg reszelt sajt 1/2 liter víz 6 db tojás 2 teás kanál só 20 dkg vaj Elkészítés: A vizet a vajjal és a sóval felforralom, kb, három literes lábasban. Ha elolvadt a vaj a gázt takarékra veszem és óvatosan hozzáadom a lisztet. Addig keverem míg az edény falától el nem válik. Aztán a reszelt sajtot belekavarom. Ha kihűlt egyesével hozzáadom a tojásokat, jól kikavarom, keverem. kávéskanállal diónyi halmokat egymástól elég távolra rakom. 160 fokos sütőben, öt percig, azután leveszem felére a kb fél óráig sütöm. Tanácsok: Ha lég keveréses a sütőd jóval kevesebb idő kell és egyenletesebb a sülés. Ki kell tapasztalni. Nagyon finom ! Hidegen is jó, de nem szokott maradni. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: csirike57 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |