| Saját muszaka receptEgytálételek Hozzávalók: cukkini,/1-2/ krumpli/4-5db/ 30dk darált hús paradicsom/1db/ tej, vaj, liszt tojás/1db/ oregáno, só, bors 1dl olaj Elkészítés: A cukkinit, és a krumplit miután megpucoltam,és karikára vágtam, sütőpapírra helyezem, pirosodásig sütöm. Az olajat felhevítem, a darálthúst kifehéredésig sütöm benne, majd a kockára vágott paradicsomot hozzáadva, befűszerezem. Ha elfőtte a levét, a megsült szépen sorba rakott cukkinira, krumlikarikára öntöm a szaftos húst, a vajból tejből lisztből megcsinálom a besamel mártást, és a tetejére öntöm. Mehet a sütőbe kb.25-30-percre. Jó étvágyat hozzá! Tanácsok: Az "igazi! muszakába fűszerezéskor tesznek 1teáskanál fahéjat, és szint úgy a besamelbe is, én ezt elhagytam de aki bátor ... csak rajat! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Szsike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |