Tutireceptek.hu fejléc

Rántott hús parmezános morzsában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

8 szelet karajszelet (egyenként 10 dkg-os)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletek mindkét oldalát besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal. A húst hagyományos módon panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk. Forró olajban ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott krumpli » Rántott sertésmáj » Parmezános rudak » Zöldséges rántotta
» Agglegény rántotta » Rántott párizsi » Rántott harcsa » Parmezános csirkemell 1.
» Virslis rántott pulylamell » Rántott rudacskák » Hamis rántotta » Görög rántott hús
» Parmezános sült sárgarépa » Sajtos rántott brokkoli » Töltött-rántott paprika » Rántott paprikás kelbimbó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.