| Pulykamell szezámmagos salátával receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: 4 szelet pulykamell 4 fej saláta 2 csomó retek 1 kígyóuborka 2-3 evőkanál szezámmag 1 közepes fej vöröshagyma étolaj saláta fűszerkeverék/ delikát Grill fűszerkeverék Elkészítés: A kiklopfolt pulykamellszeleteket előmelegített Zepter edényben megpirítjuk, majd puhára pároljuk. Utólag ízlés szerint fűszerezzük. Zepter edény hiányában a kiklopfolt pulykamellszeleteket előző este grill fűszerkeverékkel beszórjuk, másnap kevés olaj segítségével serpenyőben puhára pároljuk. A salátát, uborkát, retket megmossuk. A salátát apró darabokra tépjük, az uborkát és a retket vékonyra felszeleteljük. Olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a szezámmagot és rövid ideig pirítjuk. Tűzről levéve a salátástálban előkészített zöldségekre öntjük az öntetet, jól összekeverjük és saláta fűszerkeverékkel ízesítjük. Tanácsok: Súlycsökkentő étrend hasznos eleme ez az étel Elkészítési idő: 60 perc Kalóriatartalom: 294 kcal Szénhidráttartalom: 8,1 gramm Zsírtartalom: 13,2 gramm A receptet beküldte: Adrienn85 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |