Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagymás-spárgás rántotta recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
1 póréhagyma,
2 evőkanál vaj,
4 erdei gomba,
20 dkg vékony spárga,
8 tojás,
15 dkg ömlesztett sajt,
2 evőkanálnyi reszelt, erős ízű sajt,
só,
bors

Elkészítés:
Melegítsd elő a wokot (vagy egy nagyobb serpenyőt), és pirítsd a vajon néhány percig a karikára szelt póréhagymát. Add hozzá a darabokra vágott spárgát és a gombát, sózd, borsozd meg, és állandó kavargatás mellett süsd 5-6 percig. Öntsd bele a felvert tojást és süsd majdnem készre, de ekkor már csak ritkán kavargasd. Végül add hozzá a kétféle sajtot, hagyd, hogy megolvadjon, majd a kész omlettet darabokra vágva tálald.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habkönnyű rántotta 2. » Rántottás paradicsom » Bundás virsli rántottával » Görög rántotta
» Zöldséges rántotta » Tökmagos rántotta » Habkönnyű rántotta » Cukkinis rántotta
» Csirkemelles rántotta » TOFU rántotta » Olaszos rántotta » Hamis rántotta
» Cukkínis tojásrántotta » Hagymás tofurántotta » Burgonyás rántotta » Medvehagymás rántotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.