Tutireceptek.hu fejléc

Pirított pulykamell gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dk pulykamellfilé
10 dk füstölt szalonna
60 dk burgonya
15 dk gomba
2 db piros kápia paprika
2 szál zöldhagyma
1 csokor petrezselyem

őrölt bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A szalonna zsírját kisütjük, majd beletesszük a kockákra vágott pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Rászórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockákra darabolt paprikát és a vékonyra szeletelt zöldhagymát. Tűzön rázogatva összepirítjuk, és közben sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Amikor elkészült és a zöldségek roppanósan puhák lehúzzuk a tűzről.

A burgonyát kockákra daraboljuk, majd a forró olajban pirosra sütjük, és lecsepegtetve a pulykaragura szedjük. Végül az egészet összeforgatjuk, és savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pulykamell » Zoldseges pulykamell » Karácsonyi pulykamell » Pulykamell raclette
» Gombával rakott karalábé » Gombával töltött uborka » Gombával töltött karaj » Parajkrokett gombával
» Gombával töltött krumpli » Furfangos pulykamell » Diós pulykamellsaláta » Gyoztes pulykamell
» Pirított tarhonya leves » Birsalmás pulykamell » Extra pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.