| Pirított pulykamell gombával receptHúsételek Hozzávalók: 60 dk pulykamellfilé 10 dk füstölt szalonna 60 dk burgonya 15 dk gomba 2 db piros kápia paprika 2 szál zöldhagyma 1 csokor petrezselyem só őrölt bors olaj a sütéshez Elkészítés: A szalonna zsírját kisütjük, majd beletesszük a kockákra vágott pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Rászórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockákra darabolt paprikát és a vékonyra szeletelt zöldhagymát. Tűzön rázogatva összepirítjuk, és közben sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Amikor elkészült és a zöldségek roppanósan puhák lehúzzuk a tűzről. A burgonyát kockákra daraboljuk, majd a forró olajban pirosra sütjük, és lecsepegtetve a pulykaragura szedjük. Végül az egészet összeforgatjuk, és savanyúsággal tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |