| Pacsni receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 zacskó 12.5 dkg burgonyapehely 1 tojás 5 evőkanál liszt 2 dl tej 1.5 dl víz 1 mok.kanál fehérbors 1 mok.kanál örőlt szerecsendióvirág 2 evőkanál olaj 1 cs sütőpor (10 g) só tejföl Elkészítés: A burgonyapelyhet a lisztet,sütőport elkeverjük,hozzáadjuk a tojást,tejet,vizet,olajat, végül a fűszereket, sót.Összekeverjük negyedórát állni hagyjuk.Megint elkeverjük,majd olajozott kanállal evőkanálnyi adagokat,forró olajba rakunk,és ellapítjuk.Pirosra sütjük,és tejföllel tálaljuk. A receptet beküldte: smudlaagi54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |