| Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg afrikai harcsafilé 0.5 dl olívíolaj 1+1 cs.snidling 20 dkg sárgarépa 20 dkg karalábé 20 dkg zöldség 20 dkg cukkini vegeta bors Elkészítés: Az olívíolajba belekeverjük az apróra vágott snidlinget kevés vegetát és borsot.A halfiléket megforgatjuk a pácban,és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Utánna teflonserpenyőbe mindkét oldalukat arnybarnára pirítjuk.Kevés vizet hozzáadva készre pároljuk.A zöldségeket tisztítáa után tetszőleges formára vágjuk és puhára pároljuk. Tálaláskor a halat körberakjuk a párolt zöldséggel,és megszórjuk snidlinggel. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |