Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack leves másként recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg őszibarack
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál barna cukor
4 db szegfűszeg
díszitéshez habtejszín, lime szelet

Elkészítés:
Az őszibarackokat, héj nélkül, összevágva 1-2 evőkanál barnacukorral feltesszük főzni, 3-4 db szegfűszeggel, amit turmixolás előtt kiveszünk belőle, mert csak az íze fontos. Ha felfőtt akkor botmixerrel felaprítjuk, tejszínnel ízesitjük. Tetejét őszibarack darabokkal, lime szelettel díszítjük. Hütőbe tesszük, ha kihült.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros eperleves » Hagymaleves mikróban » Sajtos burgonyaleves » Tejszínes fokhagyma leves
» Francia sajtleves » Csontleves daragaluskával » Extra borsóleves » Tavaszi zöldfűszeres leves
» Őszibarack-ivólé » Fejtettbab leves » Sárgarépás burgonyaleves » Savanyúkáposzta leves 2.
» Bugaci leves » Tejfölös szárazbableves » A legfinomabb bableves » Őszibarackos süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.