Tutireceptek.hu fejléc

Ónémet módra töltött sertés recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg dagadó
20 dkg aszaltszilva
2 db alma
2 EK zsemlemorzsa
1 TK cukor
1 TK fahéj
3 dl bor
2 EK olaj
2 db leveskocka
1 TK liszt
4 EK tej
só,bors

Elkészítés:
A felszurt dagadót,kivűl-belül borsozzuk,a cukrot
elkeverjük fahéjjal, kis borral felengedjük és a szilvát beáztatjuk,20-25 perc mulva lecsepegtetjük,elkeverjük aprókockára vágott almával,ezzel megtöltjük a húst,hústtűvel bezárjuk,és forró olajban hirtelen meg piritjuk.
Tepsibe tesszük, ráőntjük az olajat, és a szilva áztatólevét, előmelegitett sütőben locsolgatva szép pirosra sütjük közepes lángon,

Közben feloldjuk a húsleveskockákat kisebb lábasba öntjük, besüritjük a tejesliszttel, és a mártásta közben tálra tett húsra öntjük.

Burgonya krokettel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött alma » Töltött fasírt sonkával » Milánói sertésborda » Fennséges töltött husi
» Fűszeres sertésoldalas » Pizzás csiga Emese modra » Sajttal töltött alma » Zöldséges sertésjava
» Cumberlandi sertésszelet » Terijaki sertés » Sertéshúsos tekercs » Kakaós kalács észt módra
» Parasztos sertéstarja » Gyümölcsös sertésszeletek » Sertésmájas tál » Hamis töltött libanyak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.