| Nádasdi holdacska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 35 dkg liszt 1 sütőpor 1 Rama margarin vanilia 15 dkg cukor 1 citrom héja, leve, 5 tojás sárgája, a tésztára baracklekvár a töltelékhez: 5 tojás fehérje 20 dkg cukor 25 dkg darált dió Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, megkenjük a lekvárral, a tölteléket úgy csináljuk, hogy a cukrot a tojások fehérjével felverjük keményre, beletesszük a darált dióbelet. Rákenjük a lekváros tésztára és kisütjük (kb. fél óráig). Mikor kihűlt, félhold alakúra vágjuk ki nagyobb átmérőjű pogácsa- szaggatóval. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |