| Mézes-diós csók receptSütemények, édességek Hozzávalók: 35 dkg liszt 20 dkg porcukor 10 dkg Rama margarin 4 dkg dió fél evőkanál szódabikarbóna 2 tojás 2 evőkanál méz 1 teáskanál fahéj 1 teáskanál szegfűszeg Elkészítés: A lisztet és a porcukrot összekeverjük, majd a margarinnal elmorzsoljuk. A mézet hidegen mérjük ki egy pici edénybe, csak ezután olvasztjuk meg, hozzáadjuk a többi belevalót is, összegyúrjuk. Pici, diónyi gömböket formázunk, fél dióval díszítjük. Sütőpapíron, kb. 150 fokon aranybarnára sütjük. Tanácsok: Régi recept, mindig megsütöm karácsonyra. Jól záródó dobozban pár hétig is eláll. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |