| Meggyes álom receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 ü magozott meggy 2 cs vaníliás puding 1 kk vanília aroma 1 cs babapiskóta 1 l tej 35 dkg búzadara 0,5 l tejszín cukor ízlés szerint Elkészítés: Leszűrjük a meggy levét, egy literre hígítjuk (én két üveg meggybefőttet vettem, ennek 7,5 dl leve volt), majd újra összeöntjük a meggyel egy nagyobb edénybe, és forrásig melegítjük. A forrásban lévő meggybe belefőzzük a búzadarát (pár percig). A sűrű pépet egy nagyobb tepsi aljára terítjük, és még forrón rárakjuk a piskótát. Megfőzzük a két csomag pudingot, majd a piskóta tetejére öntjük. A felvert habot a kihűlt süti tetejére rakjuk, és pár órára betesszük a hűtőbe. tepsi mérete:28x35 cm A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |