Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás rumpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka

Elkészítés:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/
Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük.

Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás-túrós muffin » Mazsolás vanílialeves » Mazsolás fogyikeksz 1. » Mazsolás álom
» Mazsolás tallér » Habos-mazsolás túrótorta » Mazsolás tejberizs » Mazsolás-habos lepény
» Mazsolás kókuszos rizs » Mazsolás keksz 1 » Mazsolás rizs » Mazsolás paraj
» Szilvás-mazsolás hús » Diós-mazsolás süti » Mazsolás-ánizsos kenyér » Mazsolás túrópuding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.