| Márványos karamellszelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg liszt 20 dkg cukor 4 tojás fél cs sütőpor 1 dl tej 1 dl étolaj 2 cs 3 in 1-ben kávé 5 dl tej 2 cs karamell ízű pudingpor 15 dkg porcukor 20 dkg Rama margarin 4 dl tejszínhab Elkészítés: A hozzávalókat (liszt, cukor, tojás, sütőpor, tej, étolaj, kávé) összedolgozzuk, közepes méretű tepsibe öntjük és megsütjük. A pudingporból 2 teáskanálnyit félreteszünk. A többi pudingot a tejben megfőzük, majd hagyjuk kihűlni. A Rama margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzákeverjük, és a tészta tetejére kenjük. A felvert tejszínt a krémre kenjük. A 2 teáskanál pudingport 2 teáskanál étolajjal, 3 teáskanál cukorral és 1,5 dl vízzel felfőzzük. Ha már langyos, a habra csurgatjuk, és villával kicsit megcirógatjuk, hogy márványos legyen. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |