| Mama-misu receptSütemények, édességek Hozzávalók: babapiskóta rum(aroma) tejszín vaj nescafé tej vaníliás pudingpor csokoládés pudingpor tejszínhab Elkészítés: A babapiskótákat lerakom egy tál aljába, meglocsolom egykis rumos, gyenge kávéval. Közben elkészítem a pudingokat, de mindkettőbe keverek a végén vajat és nyers tejszínt is. Így sokkal krémesebb állagú lesz. A piskótára teszek vaníliakrémet, aztán megint kávés piskóta, majd csokikrém, piskóta, vaníliakrém stb., amíg el nem fogy, vagy tele nem lesz a tál. Pár órára hűtőbe teszem, tálaláskor a tetejére tejszínhabot nyomok. Egyszerű, gyors és nagyon finom. Nem utolsósorban, bárhogy variálható. Tanácsok: Rum helyett, ha a siserehad kiskorú, akkor természetesenn aroma kerül és a kávé, koffeinmentes, esetleg capuccino. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: sok kcal Szénhidráttartalom: sok gramm A receptet beküldte: doxikri Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |