| Málnás-joghurtos piskótatekercs receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25 dkg Sütomargarin 1 db piskótarolád 1 csomag vanília ízű pudingpor 3 evőkanál cukor 2 pohár gyümölcsjoghurt 2 evőkanál porcukor 30 dkg málna 1 dl víz Elkészítés: A pudingot simára keverjük a cukorral és egy deciliter vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük, és felfőzzük. A Krémalapot porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot, és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük. Tanácsok: A krémhez használhatunk más gyümölcsöket (pl. eper, körte, barack) azonos ízesítésű joghurttal vagy gyümölcs ízesítésű pudingport, natúr joghurttal. A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |