| Majorannás, vörösboros libacomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db libacomb, 2 fej vöröshagyma, 2 pohár vörösbor, 2 db alma, 2 teáskanál mazsola, 4 szem burgonya, só, majoranna, cukor, fahéj. Elkészítés: A combokat megmossuk, lecsöpögtetjük és bedörzsöljük sóval. A hagymát felkarikázzuk. A combokat tűzálló tálba tesszük, megszórjuk a majorannával, a hagymakarikákkal és felöntjük a vörösborral. Sütőben 180 fokon mintegy 35 percig sütjük. Közben az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk. A mazsolát a fahéjjal és a cukorral összekeverjük és az almákba töltjük. Az almákat és a meghámozott burgonyákat a libacombok mellé tesszük és kb. 25 perc alatt készre sütjük. Tányérra rendezzük. Az edényben maradt lét átszűrjük, kissé besűrítjük és ezt a szószt kínáljuk a combokhoz. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |