Tutireceptek.hu fejléc

Libamájjal töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db libamell
60 dkg libamáj
20 dkg aszalt szilva

bors

Elkészítés:
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük.
A mellekbe éles késsel bevágunk, és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött libanyak » Töltött pizza. » Gesztenyés töltött karaj » Túróval töltött csirkemell
» Töltött krumpli zsemlyével » Töltött gomba a mikróból » Töltött szűzpecsenye » Töltött padlizsán
» Töltött karalábé » Fahéjas töltött fánk » Sonkás töltött krumpli » Gyömbéres libamell
» Nyári töltött káposzta » Galyasági töltött paprika » Töltött sajtgolyó » Sajtkrémmel töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.