| Lasange receptTésztafélék Hozzávalók: 1cs.pennetészta 4 közepes vöröshagyma 50dkg darálthús 7dl tej 7ek.liszt só bors fokhagymakrém bolognai fix alap 2db.paradicsom konzerv oregánó Elkészítés: Vastag aljú serpenyőben jó ha csinálod.A darálthúst miimális zsíron az apróra feldarabolt vöröshagyával fehérre párolod,majd amikor már kezd pirosodni felöntöd vízzel és lefeded.Amikor majdnem kész,beleöntöd a paradicsom konzervet,a bolognai fixet.Oregánóval ízesíted.Közben a tejet,lisztet,sót,borsot,fokhagymakrémet összekevered és keményre főzöd.Amikor kihült a massza,összekevered a már kifőzött tésztával.Jénait kikensz margarinnal és egy réteg tészta,egy réteg hús,egy réteg tészta egy réteg hús.A tetejére én sajt mellé szoktam tejfölt is rakni. A receptet beküldte: Z.Adri Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |