| Kukorica kása receptReform ételek Hozzávalók: 1,5 liter tej 1,5 dl kukoricia kása 25 dkg juhtúró só Elkészítés: A tejet felforralom egy csipetnyi sóval, óvatosan, álladó kavarás mellett beleöntöm a kukoricakását és lassú tűzön felfőzöm. Vajazott jénai tálba öntöm oly módon, hogy a főtt kása felét beleteszem, szaggatok bele juhtúrót, majd a másik felét ráöntöm. A tetéjére szintén juhtúrót szaggatok és lefedem a jénai tetejével. Tálalásig melegen tartom. Tanácsok: Aki szereti a régi, magyaros ételeket kipróbálni, kóstolja meg. Nem csak juhtúróval ízletes (bár ez különleges ízt ad neki), áfonya lekvárral is finom. Jó étvágyat kívánok hozzá! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: kisvirag1327 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |