| Krampampuli receptItalok, koktélok Hozzávalók: Ez nem más, mint egy hatalmas tűzálló tálba rakott gyümölcsegyveleg - füge, déli gyümölcs, cukrozott narancshéj, mazsola, datolya, aszalt szilva, dió, alma mindenből egy kicsit !!! 2doboz kocka cukor!!! 2 l fehérbort(édes) 2 l forró teát és 2l narancs levet fél liter rummal /VIGYÁZZAT NE HOGY TŰZ LEGYEN!!!!!!/ Elkészítés: amelyet megraknak cukorral (legjobb kockacukorral 2 dobozka), leöntenek fél liter rummal, meggyújtják. Amíg az alkohol elég, az olvadt cukor a gyümölcsökre csepeg, majd hozzáöntenek két liter fehérbort, egy liter forró teát és két narancs levét. Ez után pár percig állni hagyják - ügyelve, hogy ne hűljön ki -, s puncsostálba szedik, egyenlő arányban osztozva a gyümölcsön. A receptet beküldte: cicaanya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |