| Keksztekercs II. receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg háztartási keksz, 10 dkg dió , 4 db tojás, 20 dkg cukor, 20 dkg vaj, 2 evõkanál kakaópor, 2 dl erõs feketekávé, 10 dkg mazsola. Elkészítés: A keksz felét összetörjük, a másik felét ledaráljuk a dióval együtt. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, a habját felverjük kemény habbá. A vajat felolvasztjuk és langyosan hozzákeverjük a kakaót és a feketekávét. Hozzáadjuk a tojást, a darált diót és kekszet és a mazsolát. Folpack fóliát megkenjük olvasztott vajjal és az összegyúrt keverékbõl rudakat készítve szorosan feltekerjük. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |