Tutireceptek.hu fejléc

Kefires-majonézes baromfisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
főtt baromfihús
főtt zöldség
alma
ecetes uborka
majonéz
kefir
fehér bors


Elkészítés:
A kihűlt, kicsontozott baromfihúst vágd csíkokra, add hozzá a felkockázott főtt leveszöldséget és almát, az apróra vágott ecetes uborkát, majd az egészet öntsd le majonéz és kefir fele-fele arányú keverékével. Sózd, borsozd, majd 1-2 órán át hideg helyen érleld.

Tanácsok:
ugy mindent érzéssel ;)


A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarka tavaszi saláta » Olasz cukkínisaláta » Napraforgó tejföl » Jégsaláta Franciska módra
» Hagymasaláta 2 » Hagymás paradicsomsaláta » Olívaolajos fokhagyma » Színes diósaláta
» A legfinomabb meggyszósz » Mézes grapefruit saláta » Spanyol zöldbabsaláta » Joghurtos gyümölcssaláta
» Tojásos, sonkás saláta » Ringlis sajtsaláta » Három sajtos vitaminsaláta » Párizsis saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.