| Karfiolleves fogyókúrázóknak receptLevesek Hozzávalók: 100 g karfiol 2 dl csontlé 10 g sárgarépa 10 g fehérrépa 3 g étolaj 5 g paprika 5 g paradicsom petrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só Elkészítés: A megtisztított, kockára vágott sárga- és fehérrépát átfuttatjuk a felmelegített olajon, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük, kevés csontlevet aláöntve pároljuk. Ha félpuha, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, a paradicsomot és felengedjük a csontlével. Szerecsendióval, fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Tanácsok: Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom! Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 64 kcal Szénhidráttartalom: 5,6 gramm Zsírtartalom: 3,4 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |