| Karamella krém receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 zacskó karamella pudingpor (Oetker) 4 db tojás 10 e. kanál cukor 1 l tej Elkészítés: A tejbõl 8dl felteszünk forrni, közben a pudingport, a 6kanál cukrot és a tojások sárgáját a maradék tejjel kikeverjük. Amikor a tej forrásban van folytonos keverés közben lassan bele csorgatjuk a ,keveréket amikor besûrûsödött félretesszük. A maradék cukrot 2e. kanál vízzel arany barnára pirítjuk,(ne legyen túl sötét mert keserû lesz)a langyos pudinghoz adjuk óvatosan kis adagokban. Amikor jól elkevertük felverjük a tojások fehérjét habnak és lazán bele forgatjuk a krémbe. Hidegen tálaljuk. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |