| Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet receptHúsételek Hozzávalók: 5 szelet ( kettényitott) rövidkaraj 5 dkg juhtúró 5 szelet sonka 1 csokor kapor a panirozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa a sütéshez: olaj Elkészítés: A húst kilopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. A szeletekre ráfektetjük a sonkát, majd a kaporral elkevert juhtúrót is rákanalazzuk. Összehajtjuk és bepanírozzuk. Majd forró olajvab fedő allatt kislángon mindkét oldalát megsütjük. Tanácsok: A sózásnál vóvatosan, mert a juhtúró is sós. Ha nem vagyunk elég ügyesek és biztosra akarunk menni, akkor az összehajtott húsokat fogvájó segítségével összetűzhetjük. Jó ha a fogvájót előzőleg olajban beáztajuk, mert így sokkal könnyebb kivenni a megsült húsból. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: sok:- kcal A receptet beküldte: Merena Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |