| Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal receptHúsételek Hozzávalók: 4 személyre: 2 egész csirkemell 20 dkg mozzarella 20 dkg juhtúró 3 db közepes paradicsom friss kapor só bors kevés olívaolaj Elkészítés: A csirkemellet vágjuk középen ketté, majd - hogy ne legyenek túl vastag szeletek - éles késsel nyissuk ketté őket. Kicsit megklopfolhatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat öntsünk egy serpenyőbe, és ezen süssük elő a húst, fehéredésig. A juhtúrót keverjük össze a kaporral, és kenjük meg vele vékonyan (3mm) a húsokat. A mozzarellát vágjuk fél centis szeletekre, és fedjük be velük a hússzeleteket. Ugyanígy járjunk el a paradicsommal is. Pakoljuk őket tepsibe, öntsünk alá kevés olajat, és tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Amikor már szépen megpirult a sajt, kivehetjük. Köretnek választhatunk rizst vagy velesült burgonyát is. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |