| Káposztás hús /savanyú káposztával!/ receptEgytálételek Hozzávalók: 1/2kg savanyú káposzta ugyanannyi hús /disznó/ kevés szalonna gersli hagyma foki szemes fekete bors babérlevél víz pirospaprika só 1db pari 1db paprika borsikafű Elkészítés: pörkölt alap, a húst felkockázva megpirítom.A savanyú káposztát késsel felaprítom,beleteszem vízzel felöntöm,főzöm.A gerslit átmosom félidőbe hozzáadom,a borsikafű vet a vége felé teszem bele. Tanácsok: Ez igazán egészséges,nincs rántás benne.Csak jó anyagok,lassú főzés kb.3-óra. Szuper!!! Fényképet találsz a zebe-zaba naplómban a 147 bekezdésnél. Elkészítési idő: 180 perc A receptet beküldte: pistiisti52 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |