Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás2 recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom

Elkészítés:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.

Tanácsok:
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárga saláta » Körtés-pulykás saláta » Diós pulykamellsaláta » Vendégváró krumplisaláta
» Görögsaláta szardellával » Zöld spárgás burgonyasaláta » Saláta tavaszra » Tökmagolajos saláta
» Napsaláta » Káposztás-sárgarépa saláta » Mecsek saláta » Almás répasaláta
» Otthoni nyári saláta » Padlizsános csirkesaláta » Császársaláta » Mentás csicseriborsó-saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.